نقاشی ساختمان

دکوراسیون هر ساختمانی پس از مدتی فرسوده شده و نیاز به بازسازی خواهد داشت. در واقع پوشش هایی که برای دیوار ها و سطوح در نظر گرفته میشود از یک عمر مشخصی برخوردار هستند و بایدپس از مدتی با پوشش دیگری جایگزین شوند.

رنگ ساختمانی از جمله پوشش هایی است که برای نقاشی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد و میتواند زیبایی دو چندانی را برای فضای داخلی و دکوراسیون بوجود آورد.

سقف کشسان

نقاشی ساختمان نه تنها به دلیل فرسودگی پوشش ها بلکه برای تغییر و تحول در دکوراسیون نیز انجام میشود. ممکن است در نقاشی ساختمان از بهترین نوع متریال ها و رنگ ساختمانی استفاده شده باشد اما اغلب مردم ترجیح میدهند تا بمنظور تغییر و تحول در دکور مجددا نسبت به رنگ آمیزی اقدام نمایند.

در رنگ کاری ساختمان از طیف های رنگی گوناگونی استفاده میشود که هر یک زیبایی خاص خود را دارند و متناسب با فضای موجود باید طیف رنگی مناسب را انتخاب نمود.

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان

رنگ های اصلی و فرعی

همانطور که می دانید، در میان طیف رنگ ها، سه رنگ اصلی قرمز، آبی و زرد وجود دارد که رنگ های از تداخل این سه رنگ به وجود می آیند.

هنگام نقاشی ساختمان معمولا طیفی از رنگ ها پیش روی شما قرار می گیرد که از ایده ای با نام “چرخ رنگ” شکل گرفته است. در این پانل دایره ای، علاوه بر سه رنگ اصلی، سه رنگ دیگر نیز به عنوان رنگ اصلی شناخته می شود.

رنگ بنفش (از ترکیب قرمز و آبی)، رنگ نارنجی (از ترکیب قرمز و زرد) و رنگ سبز (از ترکیب آبی و زرد). برای نقاشی ساختمان و در دکوراسیون داخلی اصل بر ایجاد تعادل در میان رنگ هاست. به این معنی که باید میان تیرگی و روشنی، گرمی و سردی و حس و حال رنگ ها تعادل ایجاد کنید.

برای شروع انتخاب بهترین رنگ برای نقاشی ساختمان، بهتر است ابتدا نکاتی را بررسی کنیم. نکته اول بحث سرد و گرم بودن رنگ ها و مورد دوم کیفیت آنها است. نکته سوم به تیرگی و روشنی رنگ ها بازمی گردد.

نکته چهارم میزان درخشندگی رنگ هاست. نکته پنجم نیز به محل اجرای رنگ ها باز می گردد. در ادامه با هر کدام از این موارد آشنا خواهید شد:

رنگ های اصلی و فرعی

رنگ های اصلی و فرعی

سرد یا گرم بودن رنگ ها

رنگ هایی که به شما حس گرمی می دهند، همان رنگ هایی هستند که در طبیعت گرما منتقل می کنند. نور زرد و نارنجی خورشید و قرمزی حرارت آتش می توانند نشان دهنده این باشند که رنگ های گرم موجب بالا رفتن آدرنالین خون می شوند، تپش قلب و تنفس را زیاد کرده و حس گرما به شما منتقل می کنند.

در مقابل، آبی آسمان، رنگ برف و یخ و رنگ خنکای چمن، همگی جز دسته رنگ های سرد هستند. رنگ هایی که احساس سرما را در کنار آرامش به شما خواهد داد. رنگ سبز و آبی را می توان رنگ سرد دانست.

رنگ هایی مانند بنفش دقیقا در میانه گرم و سرد ایستاده اند و با زیاد کردن میزان آبی سرد شده و با زیاد کردن میزان قرمز گرم می شود.

رنگ هایی نیز وجود دارند که خنثی هستند. این رنگ ها باعث می شوند که توجه بیننده بیشتر به سمت رنگ های اطراف خود کشیده شود. برای انتخاب رنگ هنگام نقاشی ساختمان از لحاظ گرمی و سردی ۴ دسته رنگ وجود دارد:

۱- رنگ سرد: آبی، سبز، فیروزه ای

۲- رنگ گرم: قرمز، زرد، نارنجی، صورتی

۳- رنگ ترکیبی سرد و گرم: ارغوانی، بنفش

۴- رنگ خنثی: سیاه، سفید، قهوه ای، بژ، شیری، نقره ای، طلایی، برنزی، خاکستری

رنگ خنثی متمایل به گرم: طلایی، بژ، برنزی، قهوه ای

رنگ خنثی متمایل به سرد: نقره ای، شیری، خاکستری

سرد یا گرم بودن رنگ ها

سرد یا گرم بودن رنگ ها

انواع رنگ ساختمانی

در این بخش با رنگ های ساختمانی به طور خلاصه آشنا می شویم. و این باعث می شود تا شما مناسب ترین رنگ را با توجه به نیاز و ویژگی هایی که لازم دارید برای رنگ آمیزی ساختمان انتخاب نمایید.

 

رنگ ساختمانی پلاستیک

استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان بسیار دیده می شود. و شاید دلیل آنهم آسان بودن بیشتر کار نقاشی با این رنگ باشد. این رنگ با کیفیت های مختلفی در بازار موجود می باشد. این رنگ ویژگی های خاصی دارد که آنها را مرور می کنیم تا شما در مورد نقاشی ساختمان پلاستیک بهتر تصمیم گیری کنید.

اولین مطلب در مورد غلظت رنگ می باشد اگر غلظت رنگ بالا باشد سبب می شود که رنگ به راحتی بر روی سطح و دیوار پخش نشده و هم اینکه در صورت خشک شدن رد قلم مو و غلطک بر روی سطح باشد و همچنین اگر رنگ رقیق باشد باعث می شود که نیاز به چند دست رنگ زدن باشد و زمان و هزینه بالاتر برود. اصول استفاده از این رنگ ها برای سقف و پوشاندن نواقص دیوار می باشد.

مهمترین ویزگی این رنگ این است که قابل شستشو نبوده که می تواند در انتخاب شما تاثیر گذار باشد. البته بدانید که رنگ های پلاستیک درجه قابل شستشو می باشد. این رنگ ها نیاز به حلال های نفتی نداشته و سرعت رنگ آمیزی با این رنگ بیشتر می باشد. در نقاشی ساختمان پلاستیک دیوار و سطح خیلی سریع خشک شده و به دلیل عدم نیاز به حلال های نفتی بوی نامطبوع ندارد. این رنگ ها مات بوده و سطح را می پوشانند.

بگذارید چند مورد از معایب این رنگ را نیز مطرح کنیم. یکی از معایب عدم امکان استفاده برای رنگ آمیزی نرده ها و در و پنجره است. این رنگ ها به سرعت کثیف می شوند و قابلیت شستشو نیز نداشته و آسیب خواهند دید. عیب دیگر آن نیز این است که آب را به سرعت به خود جذب می نماید.

 

رنگ ساختمانی روغنی

این رنگ ها از رنگ های قدیمی است که هنوز هم برای رنگ آمیزی فضاها و خانه ها از آن استفاده می شود. اگر بخواهیم رنگ های روغنی را دسته بندی کنیم می توان آنها را در سه دسته بندی رنگ روغنی مات ، رنگ روغنی براق و رنگ روغنی نیمه مات تقسیم بندی نمود.

هر کدام از این رنگ ها یک سری ویژگی دارد که آنها را بررسی خواهیم نمود. این رنگ ها بنا به نیاز و سلیقه در نقاشی منزل استفاده شده و می توان به عنوان آستر از آنها استفاده نمود. ضمنا رنگ روغنی قابلیت ضد زنگ نیز دارد. رنگ روغنی مات این نوع رنگ بیشتر برای سطوح گچی و سیمانی استفاده می شود قابلیت اجرا با غلطک و قلم مو و پیستوله را دارد. رنگ های روغنی مات دارای دوام بسیار زیادی می باشند.

رنگ روغنی براق این نوع رنگ نیز قابلیت اجرا بر روی سطوح گچی و سیمانی و چوبی را دارد و دارای ثبات نوری بالایی هستند. این رنگ ها نیز قابلیت شستشو داشته و رنگ های روغنی نیمه مات نیز دارای ویژگی های مشتری بین این دو دسته را دارد.

رنگ های روغنی ماندگاری و مقاومت بالا دارند. این رنگ مناسب برای رنگ آمیزی درب و پنجره ها بوده و نوع براق آن نیز به دلیل انعکاس نور فضا را روشن تر می کند. از آن طرف نیز عیب مهم آن این است که ایرادات دیوار مانند موج قابل تشخیص است. رنگ روغنی مات بر خلاق نوع براق آن قابل شستشو نبوده و بوی آن نیز خیلی بیشتر است.

رنگ ساختمانی روغنی

رنگ ساختمانی روغنی

رنگ ساختمانی مولتی کالر

این رنگ یک رنگ دکوراتیو شناخته شده و قابل اجرا بر روی تمام سطوح می باشد. این سطوح شامل گچ و سیمان و بتن و آهن و شیشه و چوب می باشد و رنگ مولتی کالر می تواند به یک لایه نازک آن را بپوشاند.

این رنگ می تواند عیب دیوارهای موج دار را بپوشاند و به دلیل اینکه ذرات گرد و غبار را جذب نمی کند مناسب برای راه پله ها و فضاهای پر رفت و آمد است. این رنگ به سرعت خشک نشده و ضخامت کمی دارد. رنگ های مولتی کالر بدون بو بوده و به راحتی قابل ترمیم می باشد.

 

رنگ ساختمانی اکریلیک

این رنگ ها سریع خشک شده و برای ایجاد بافت در سطوح متنوع استفاده می شود. به دلیل اینکه بیس این رنگ ها حلال آب بوده مقدم بر رنگ های روغنی و اما براقیت کمتری می باشد. رنگ های اکرولیک فاقد حلال های نفتی می باشدو به همین دلیل بوی نامطبوع ندارند.

این رنگ ها علاوه بر اینکه قابل شستشو بوده در برابر زردی و رنگ پریدگی مقاوم هستند. عیب مهم آنها عدم امکان استفاده برای درب و پنجره و قیمت بالای آن می باشد. در بخش مقالات سایت و بخش جستجو می توانید مطالب بیشتری در مورد رنگ های ساختمانی و مزایا و معایب آنها مطالعه نمایید.

رنگ ساختمانی اکریلیک

رنگ ساختمانی اکریلیک

نقاشی ساختمان با کیفیت

کیفیت نقاشی ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار است و هر چه کیفیت رنگ آمیزی ساختمان بالاتر باشد در نتیجه طول عمر بیشتری نیز خواهد داشت. اما نقاشی ساختمان با کیفیت چه زمانی انجام خواهد شد؟

چندین عامل وجود دارند که میوانند منجر به نقاشی ساختمان با کیفیت شوند اما یک عامل وجود دارد که میتواند تا حد زیادی تضمین کننده کیفیت باشد. نوع رنگ که رنگ کار ساختمان برای نقاشی مورد استفاده قرار میدهد تاثیر بسیار زیادی بر روی کیفیت خواهد داشت. رنگ های ساختمانی در شرکت های گوناگونی از جمله شرکت های ایرانی تولید میشوند که از لحاظ کیفی نیز هر یک تفاوت هایی با یکدیگر دارند.

نقاش ساختمان معمولا خود رنگ ساختمانی را انتخاب میکند که اگر تجربه بالایی در این حرفه داشته باشد در نتیجه کیفیت کار نیز تضمین خواهد شد و نیازی به نقاشی ساختمان در مدت زمان کوتاهی وجود نخواهد داشت. در رنگ آمیزی ساختمان برخی از رنگ ها وجود دارند که مورد تاکید و تایید بسیاری از افرادی هستند که در این حرفه فعالیت میکنند و بهتر است تا شما نیز با توجه به تاکید این افراد از رنگ های با کیفیت استفاده نمایید.

کشور ما در حال حاضر و با توجه بسیار زیاد مردم به کیفیت رنگ ها به یکی از کشورهای خودکفا در زمینه تولید رنگ بدل شده است و این رنگ ها نه تنها در داخل بلکه در دیگر کشور ها نیز محبوبیت زیادی دارند.

نقاشی ساختمان با کیفیت

نقاشی ساختمان با کیفیت

 

کمد دیواری اتاق خواب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *